Bet At Home — primite do 1.500 € bonus novca

Bet At Home ide u korak s vremenom i ima mobilnu verziju i mobilne aplikacije, za više detalja pogledajte vezu https://mobilno-kladenje.com/bet-at-home. Aplikacije se mogu preuzeti s web stranice skeniranjem QR koda, a iOS aplikacija se također može naći u App Storeu. Mobilna verzija je lakša i prikladnija za rad s prijenosnim uređajima. Aplikacije su još bolje optimizirane za mobilne uređaje, imaju opcije kao što su sportska karta (naznačena su mjesta na kojima se održavaju natjecanja), centar za utakmice s vizualnim grafičkim alatom za praćenje utakmica, filtri za pretraživanje, gotovo trenutni izračun oklada, “ Odjeljak Favoriti “, dodatne nagrade …

Kladionica ima opsežnu liniju. Ako odvojeno računamo esportske discipline, onda ima gotovo četiri desetaka kategorija, među kojima naravno ima vrhunskih sportova, kao i egzotičnih sportova, e-sporta, politike, show businessa, igara, zabave poput utrka pasa.

Nogomet, tenis, košarka i hokej tradicionalno se predstavljaju s najkvalitetnijom izvedbom. Bet At Home se ne može pohvaliti izvanrednim omjerima: marža je na razini od 6–8%, što ne može impresionirati ne samo profesionalce, već i brojne amatere.

Slika se također ne može nazvati impresivnom. Dostupna su glavna tržišta, ali nedostaju neka popularna tržišta poput azijskih hendikepa. Međutim, ishodi, zbrojevi, europski hendikepi, točan rezultat itd. su prisutni.

U načinu uživo, broj opcija se povećava — tržišta kao što su pojedinačni zbrojevi, kombinirani ishodi i oklade na statistiku već se pojavljuju. Koeficijenti ostaju prosječni, marža je na razini od 7%, ali se popis u živo već može nazvati vrhom. Zajedno s popularnim disciplinama — nogometom, košarkom i tenisom — ured osigurava izravno praćenje eSports turnira. Slika u njima ne može se nazvati bogatom, ali glavna su tržišta prisutna. Pojedinačne utakmice i natjecanja popraćeni su video prijenosima uživo. Oklade se prihvaćaju brzo, u ovom uredu rijetko otkazuju oklade.

Državljani Austrije, Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Cipra, Finske, Gibraltara, Ujedinjenog Kraljevstva, Irske, Lihtenštajna, Malte, Crne Gore, Nizozemske, Poljske, Srbije, Slovačke, Slovenije i Švicarske mogu se registrirati na Bet At Home. Moraju ispuniti standardni obrazac i navesti, uz zemlju prebivališta, spol, ime i prezime, poštansku adresu, e-mail, mobilni i fiksni telefon, lozinku i odgovor na tajno pitanje. , kao i složiti se s pravilima i potvrditi aktivaciju računa klikom na vezu poslanu na navedenu adresu e-pošte. Provjera u uredu je selektivna, provodi se kada se povuku novčana sredstva ili jednostavno na zahtjev sigurnosne službe. Potrebno je pružiti skene osobnih dokumenata u boji.

Nema smisla da građani Hrvatske i zemalja ZND-a pokušaju registraciju. U Ruskoj Federaciji kladionica je službeno zabranjena. No, potraga za “zrcalom” neće dati ništa, budući da sam operater ne prihvaća kladitelje s postsovjetskog prostora. A prijava iz druge države bez putovnice ove države loša je ideja, jer ako se utvrdi obmana, ured neće isplatiti novac, već će blokirati račun.

Novi igrači dobivaju bonus od 50% položenih sredstava, ali ne više od 100 eura. Ovo je jedino ohrabrenje za one koji vole sportsko klađenje, štoviše uz teško klađenje. Općenito, bonus program usmjeren je na razvoj kockanja, pa se više bonusa izdaje u odjeljku casina i pokera. Međutim, u čast velikih turnira, “Bet At Home” vježba izdavanje besplatnih oklada na pojedinačnoj osnovi odabranim kladiteljima.

Nakon registracije, novi igrači dobivaju bonus dobrodošlice. Da biste to učinili, u posebno polje morate unijeti Prvi promotivni kôd. Osim toga, u sportskom dijelu, kao iznimka, mogu se pojaviti besplatni promotivni kodovi ili bonovi koji se u pravilu tempiraju s velikim međunarodnim turnirima. Istina, uvjeti za klađenje u ovom uredu obično su teški, pa ne biste trebali računati na dobit od takvih “darova”.

Kladitelj odmah nakon popunjavanja registracijskog obrasca i aktiviranja računa dobiva na raspolaganju osobni račun — posebnu stranicu ili sučelje na kojem su pohranjeni osobni podaci o igraču: broj računa, povijest financijskih transakcija, povijest sklopljenih oklada. Ovdje možete promijeniti pojedinačne postavke, na primjer, trenutnu lozinku za pristup vašem računu, nadzirati klađenje na bonus, postaviti filtre, učitati dokumente za provjeru itd.

Bet At Home ima visokokvalitetni grafički alat za praćenje utakmica, tako da korisnici koji se vole kladiti uživo neće ostati bez statističke mrežne podrške za emitiranja. Odabrani mečevi i turniri također se uživo prenose s opcijama klađenja

--

--

Love podcasts or audiobooks? Learn on the go with our new app.

Get the Medium app

A button that says 'Download on the App Store', and if clicked it will lead you to the iOS App store
A button that says 'Get it on, Google Play', and if clicked it will lead you to the Google Play store